Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: leverancier motorkleding

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Motorkleding
Publicatiedatum: 8 mei 2020
Sluitingsdatum: 18 juni 2020 12:00

Met deze aanbesteding zoekt het CBR een leverancier voor motorkleding. De opdrachtnemer draagt zorg voor het leveren van kwalitatief hoogwaardige motorpakken en bijbehorende accessoires. Daarnaast dient er voor de gehele dienstverlening één centraal aanspreekpunt te zijn.

Het betreft in ieder geval: 

1. Motorkleding voor in de zomer
2. Motorkleding voor in de winter
3. Motorkleding tegen de regen
4. Handschoenen
5. Overige motorkleding

De geraamde waarde van de Raamovereenkomst bedraagt naar verwachting
€ 110.000,- inclusief btw per jaar.

Opdrachtgever is voornemens om één raamovereenkomst af te sluiten met een initiële looptijd van twee jaar. De verwachte ingangsdatum van de raamovereenkomst is 1 augustus 2020. Opdrachtgever heeft eenzijdig de mogelijkheid om de overeenkomst onder dezelfde condities tweemaal te verlengen met één jaar.

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.    

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten