Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: leverancier meetapparatuur Sportlab

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Meetapparatuur Sportlab Zuiderpark
Publicatiedatum: 12 september 2019
Sluitingsdatum: 4 november 2019 12:00

Het is de ambitie van de Haagse Hogeschool om met partners uit de onderzoekswereld van Sport en Bewegen een toonaangevend centrum voor bewegen en sport in de Sportcampus Zuiderpark te realiseren. Het SportLab Zuiderpark en de daarbij horende Gymzaal van de Toekomst is een fieldlab annex living lab omgeving, waarin nieuwe producten en diensten gericht op gedrags- (o.a. beweging en sport) en omgevingsverandering ontwikkeld, onderzocht en gevalideerd worden.  Samenvattend behoren de volgende werkzaamheden tot de scope van deze opdracht:
 Opleveren van diverse meetapparatuur ten behoeve van onderzoek;
 Ondersteunen/onderhouden van de geleverde meetapparatuur;

Opdrachtgever sluit een overeenkomst met 1 opdrachtnemer voor de levering van diverse apparatuur ten behoeve van het onderzoekslab. Verder is het doel om in samenwerking met de gekozen opdrachtnemer te kijken naar een zo veelzijdig mogelijk inzetbare inventaris. De overeenkomst heeft een duur van vijf jaar en gaat in op 1 januari 2020. Bent u deze veelzijdige leverancier? Dan helpen wij u graag met het binnenhalen van deze opdracht. Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek.      

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen