Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: leverancier glasbewassingsdiensten

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Glasbewassing voor Provincie Noord-Brabant
Publicatiedatum: 17 september 2019
Sluitingsdatum: 1 november 2019 12:00

De Provincie Noord-Brabant zoekt een leverancier voor glasbewassingsdiensten. De opdracht omvat het bewassen van ramen (glas binnen/buiten en separatieglas) en overige aan glasbewassing gerelateerde oppervlakten. Het doel van deze aanbesteding is het contracteren van één leverancier die de glasbewassingsdiensten tegen marktconforme tarieven uitvoert.

De opdracht krijgt de vorm van een overeenkomst voor diensten. De overeenkomst heeft een looptijd van 2 jaar, en gaat in op 01 januari 2020. De Provincie heeft de mogelijkheid om de overeenkomst onder gelijkblijvende voorwaarden 6 maal voor de duur van 1 jaar te verlengen. Wilt u deze opdracht binnen halen? Dan helpen wij u graag! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek.     

 

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen