Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: leverancier digitaal dossier

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Digitaal Dossier Jeugdgezondheidszorg
Publicatiedatum: 10 juli 2020
Sluitingsdatum: 22 september 2020 10:00

Het doel van deze aanbesteding is het selecteren en contracteren van één opdrachtnemer waarmee een overeenkomst wordt gesloten voor de levering van één digitaal dossier JGZ, waarin ouderportaal, online afspraken maken en online vragenlijsten invullen geïntegreerd zijn.

De aanbestedende dienst (GGD Flevoland en JGZ Almere) wenst met de overeenkomst het volgende te bereiken: de realisatie van 1 applicatie DD JGZ 0 tot 18 jaar voor jeugdartsen, jeugdverpleegkundigen, administratief medewerkers en assistentes. 

Deze huidige softwarepakketten zijn verouderd, en vanwege de intensieve samenwerking tussen GGD Flevoland en JGZ Almere is er behoefte aan één softwarepakket. Ontwikkelingen rondom het digitaal dossier volgen elkaar in snel tempo op. Steeds meer werkzaamheden en gegevensuitwisselingen moeten op digitale wijze plaatsvinden waarbij het DD JGZ een centrale rol speelt. Ouders en jongeren krijgen daarnaast meer regie en inzage in hun medisch dossier. Mogelijkheden zoals een ouderportaal en zelf online afspraken kunnen plannen zijn hierin onmisbaar geworden. Dit vereist technische mogelijkheden binnen het digitaal dossier zodat de JGZ haar werk veilig en goed kan blijven uitvoeren conform de gestelde eisen en in aansluiting op de klant.

De overeenkomst wordt gesloten voor de duur van 48 maanden en kan door opdrachtgever eenzijdig worden verlengd met twee keer 24 maanden. 

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.  

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten