Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: leverancier dienstkleding

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Eigentijdse bedrijfskleding
Publicatiedatum: 16 juli 2020
Sluitingsdatum: 1 oktober 2020 11:00

Staatsbosbeheer is op zoek naar een opdrachtnemer die verantwoordelijk is voor de productie, levering en de verdere ontwikkeling van de nieuw dienstkleding van Staatsbosbeheer.

De huidige bedrijfskleding voldoet na 15 jaar niet meer aan de eisen van deze tijd en sluit niet meer aan bij de verschillende functies. Op een gemiddelde dag voeren medewerkers van Staatsbosbeheer verschillende binnen- en buitenwerkzaamheden uit. Medewerkers van Staatsbosbeheer moeten kunnen beschikken over bedrijfskleding die geschikt is voor de verschillende taken en werkomstandigheden zowel binnen als buiten in bossen en natuurterreinen. Waarbij herkenbaarheid, professionaliteit, praktisch, comfort, veilig en duurzaam belangrijk zijn.

 Het aantal gebruikers van bedrijfs-, zorg- of vrijwilligerskleding bedraagt ongeveer
·        Medewerkers Staatsbosbeheer Inclusief 100 BOA : 760
·        Binnenwerkers; collega’s met een arbeidsbeperking : 200 - 350
·        Zorg; collega’s vanuit zorginstellingen : 475
·        Vrijwilligers; collega’s die onbetaald werk doen : 3.000

Staatsbosbeheer wil een raamovereenkomst afsluiten met een initiële looptijd van vijf jaar met ingang van 25 november 2020. De overeenkomst kan drie keer door de Aanbestedende Dienst met één jaar verlengd worden.

 Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.  

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.  

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten