Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: leverancier CLSM

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Confocal Laserpoint Scanning Microscope Upright
Publicatiedatum: 22 juli 2020
Sluitingsdatum: 7 september 2020 12:01

Binnen de afdeling BioMedical Engineering van het UMCG wordt onderzoek gedaan naar op biomaterialen gerichte infecties die een grote complicatie vormen bij het klinische gebruik van biomaterialen implantaten. Het UMCG is voornemens om een Confocal Laserpoint Scanning Microscope Upright (CLSM) aan te schaffen.  

Het doel is het leveren van een CLSM inclusief een onderhoudscontract voor preventief en correctief onderhoud. Opdrachtgever sluit met opdrachtnemer een Standaard Serviceovereenkomst af. Deze heeft een initiële looptijd van twee jaar, met eventueel drie maal één jaar optie tot verlenging. 

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.  

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.  

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen