Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: leverancier attenties

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Relatiegeschenken en attenties
Publicatiedatum: 30 juni 2020
Sluitingsdatum: 10 augustus 2020 10:00

Het doel van deze aanbesteding is het afsluiten van een raamovereenkomst met 1 leverancier voor de levering van attenties in de breedste zin van het woord. Dit kunnen bloemen zijn, maar ook kaarten, geboorteattenties, fruitmanden, chocolade, giftcards, wijnen enz. 

De raamovereenkomst wordt aangegaan voor een periode van 2 jaar en 2 maanden, met een optionele verlenging van twee keer 1 jaar. De overeenkomst met de huidige leverancier loopt tot 1 december 2020 en deze zal tot die datum attenties leveren.
De overeenkomst met de nieuwe leverancier start op 1 oktober 2020 met het voorbereiden, samenstellen en implementeren van de nieuwe bestelsite en dienstverlening. Vanaf 1 december 2020 bestellen medewerkers KVK attenties bij de nieuwe leverancier. De waarde van deze opdracht is € 400 000,00 excl. BTW

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.  

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten