Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: uitvoerder financiële reviews

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Financiële reviews en business casuïstiek
Publicatiedatum: 4 mei 2021
Sluitingsdatum: 18 juni 2021 12:00

Het doel van deze Openbare Europese aanbesteding is het afsluiten van een raamovereenkomst ten behoeve van KVK voor Financiële reviews en Business Casuïstiek.

De scope van de opdrachten/werkzaamheden is dat er reviews worden gemaakt van (strategische) business casuïstiek met financiële impact.

Een toelichting op de gehanteerde termen in de scope:

·        Review: Het beoordelen van de KVK analyse en bijbehorende documenten op rekenkundige juistheid en toetsen of de aannames in de analyse logisch en voldoende zijn onderbouwd.
·        Strategisch: Projecten die van impact zijn op het strategische (jaar)plan van de organisatie.
·        Business: ZBO en Rijksoverheid inclusief Gemeente / Provincie / Waterschap.
·        Casuïstiek: Nieuwe/veranderende (wettelijke) taken of wetgeving met reputationele en digitale aspecten en (politieke) exposure inclusief afbreukrisico's.
·        Financiële impact: Grove inschatting van impact voor KVK bij start van de opdracht: impact is meer dan 5% van de inkomstenstroom en/of netto resultaat van de onderneming en/of investering van € 5 miljoen. Kortom, de review heeft significante impact waardoor een externe review wordt gevraagd.

De omvang van de opdrachten/werkzaamheden bedraagt naar verwachting € 100.000 per jaar, exclusief btw.

De raamovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van twee jaar na ondertekening met tweemaal een verlengingsoptie van één jaar. De maximale duur van de overeenkomst is hiermee vier jaar.

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.  

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.  

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen