Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: elektrische leaseauto's

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Elektrische leaseauto's
Publicatiedatum: 24 december 2020
Sluitingsdatum: 10 februari 2021 12:00

De doelstelling van deze aanbesteding van de Gemeente Goes is om een geschikte dienstverlener te vinden voor het operationeel leasen van elektrische leaseauto’s. Het betreft leaseauto’s voor algemeen gebruik binnen de gemeente.

De gemeente beschikt momenteel over een leaseovereenkomst voor 1 elektrische auto (type Nissan Leaf). Na gunning wil de gemeente in overleg met de opdrachtnemer bepalen of het mogelijk is dat de nieuwe opdrachtnemer deze leaseovereenkomst kan overnemen en tegen welke kosten.

Het doel is om voor de aanbestedende dienst één raamovereenkomst af te sluiten met een looptijd van 60 maanden. De ingangsdatum is 1 mei 2021. 

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.  

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.  

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen