Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: Duurzame verlichtingssysteem in parkeergarages

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Duurzame (LED) verlichting parkeergarages
Publicatiedatum: 13 maart 2020
Sluitingsdatum: 15 april 2020 10:00

De gemeente Arnhem wil een overeenkomst sluiten met één leverancier voor de het verwijderen van de oude verlichtingsarmaturen en vervallen verlichtingsinstallatie in parkeergarages Musis Sacrum en Arnhem Centraal en die deze voorziet van een geheel nieuw verlichtingssysteem met de benodigde aanpassingen aan de infrastructuur, zodanig dat dit de beleving binnen de beide parkeergarages sterk verbetert door voldoende lichtopbrengst en dat de lichtverdeling bijdraagt aan het gevoel van veiligheid en comfort en klaar is voor toekomstige ontwikkelingen. 

De AD is voornemens een overeenkomst waar het om doorlopend onderhoud gaat, tevens een onderhoudsovereenkomst met een looptijd van 10 jaar te sluiten met een optie tot verlenging van twee maal twee jaar.

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.         

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten