Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: dienstverlener fulfilment

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Fulfilment en Direct Mail
Publicatiedatum: 26 juni 2020
Sluitingsdatum: 16 september 2020 0:00

Het doel van deze aanbesteding is het sluiten van een overeenkomst met één opdrachtnemer voor de dienstverlening op het gebied Fulfilment en Direct Mail voor het Voedingscentrum. 

Het Voedingscentrum bevordert gezonde en meer duurzame voeding bij consumenten en stimuleert het bedrijfsleven tot een meer verantwoord voedselaanbod. Daarbij versterkt en ondersteunt het Voedingscentrum professionals zoals diëtisten, medewerkers van GGD-en en consultatiebureaus bij hun werkzaamheden met effectieve instrumenten. Fulfilment speelt hierin een grote rol.

Binnen de scope van de opdracht vallen de volgende activiteiten:
·        Fulfilment
·        Goederenontvangst
·        Opslag & Voorraadbeheer
·        Distributie (levering en verzending)
·        Ondersteuning met een Warehouse Management Systeem
·        Direct mail

De waarde van de opdracht wordt geschat op € 1.260.000 exclusief btw over 6 jaar. Deze schatting is gebaseerd op de omzet in de voorgaande jaren.

Deze overeenkomst heeft een initiële looptijd van 24 maanden. Alleen de Aanbestedende dienst heeft de mogelijkheid om de overeenkomst  4 maal te verlengen met 12  maanden.

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.  

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten