Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: contractpartner voor inhuur externe capaciteit

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Havenbeambten, Sluis- en Brugwachters
Publicatiedatum: 6 december 2021
Sluitingsdatum: 14 januari 2022 11:00

Voor de bezetting van Sluizen en Bruggen en de functie van havenbeambte wil de Gemeente Vlaardingen externe capaciteit inhuren. De gemeente Vlaardingen wil een goede duurzame samenwerking met een betrouwbare contractpartner ter versterking van het vaste team van medewerkers.

De wens is om op oproepbasis te beschikken over gekwalificeerd personeel. Het doel is om verzekerd te zijn van externe expertise om zodoende grip te hebben/houden op de bezetting van de Sluizen en Bruggen en toezicht in de haven voor de komende drie jaar.

De verwachting is dat er per jaar voor een bedrag tussen de € 150.000,- en € 175.000,- aan diensten zullen worden afgenomen.

Er zal een Raamovereenkomst worden afgesloten met 1 Opdrachtnemer voor een periode van 4 jaar met een optie om nog eens 2 x één jaar te verlengen. De Aanbestedende dienst is voornemens om 1 maart te hanteren als startdatum van de Raamovereenkomst.

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.  

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen