Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: afvalbeheerder milieu-incidenten

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Beredderen kleinschalige milieu-incidenten
Publicatiedatum: 6 februari 2020
Sluitingsdatum: 19 maart 2020 12:00

Deze  aanbesteding betreft het beredderen van kleinschalige milieu-incidenten van de openbare ruimte in de gehele gemeente Den Haag.
Het werk bestaat in hoofdzaak uit:
· Het voor de uitvoering van werkzaamheden 24 uur per etmaal, zeven dagen per week beschikbaar houden van personeel, materieel en materiaal inclusief een 24-uurs storingsdienst.
· Het beredderen van kleinschalige milieu-incidenten, veelal naar aanleiding van verkeersongevallen of vervuiling van verhardingen door olie, vet, verf en/of bloed.
· Het uitzuigen van kolken en railgoot tram.
· Het verwijderen en afvoeren van synthetisch drugsafval en het nemen van maatregelen om (verdere) verontreiniging te voorkomen.
· Het verwijderen van resten na een autobrand.
· Het verhelpen van bodemverontreinigingen veroorzaakt door kleinschalige milieu-incidenten of gedumpt drugsafval om verdere verontreiniging te voorkomen.
· Het uitvoeren van bodemonderzoek.

De overeenkomst loopt van 1 mei 2020 tot en met 30 april 2024. 

Is deze klus echt iets voor u? Dan helpen wij u graag de opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.       

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen