Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: accountant

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Accountantsdiensten
Publicatiedatum: 30 januari 2020
Sluitingsdatum: 2 april 2020 8:30

Het doel van deze aanbestedingsprocedure is dat Onderwijsgroep Noord heldere afspraken wil vastleggen inzake het leveren van accountantsdiensten. De opdracht van deze aanbesteding omvat de volgende zaken:

• Controle & Certificering van de Jaarrekeningen & Bestuursverslag inclusief accountantsverslagen;

• De controle op de Bestuursverslagen, in die zin dat de inhoud daarvan verenigbaar is met de inhoud van de Jaarrekeningen;

• Controle & Certificering van de bekostigingsgegevens;

• Controle & Certificering van de doelsubsidies;

• Controle & Certificering van de incidentele projectafrekeningen e/a subsidies;

• Controle op niet door OCW bekostigd onderwijs;

• Natuurlijke adviesfunctie;

Onderwijsgroep Noord verwacht een pro actieve houding van een accountant die een inhoudelijk goede invulling geeft aan zijn natuurlijke adviesfunctie.

Deze aanbesteding heeft betrekking op een overeenkomst met een initiële looptijd van vier jaar. De af te sluiten overeenkomst kan door de opdrachtgever optioneel tweemaal met één jaar worden verlengd. Daarmee komt de looptijd van de overeenkomst op maximaal zes jaar.  

Wilt u deze opdracht binnen halen? Dan helpen wij u graag! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.      

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen