Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: aanbieders jeugdhulp

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Verblijf Jeugd
Publicatiedatum: 21 oktober 2019
Sluitingsdatum: 3 februari 2020 12:00

Verblijf Jeugd betreft vormen van jeugdhulp waarbij sprake is van 24-uurs opvang inclusief overnachting. Jeugdigen verblijven in deze voorzieningen omdat ze niet meer thuis kunnen wonen, vanwege ernstige problemen thuis of vanwege hun eigen gedrag of beperkingen. Het kan ook zo zijn dat ze tijdelijk verblijven vanwege het ontlasten van de thuissituatie (logeerzorg/respijtzorg) of vanwege een crisis.

De doelen van regio Centraal Gelderland zijn:
• Minder kinderen worden uit huis geplaatst.
• Bestuurlijke ambitie is 50% minder cliënten op terreinvoorzieningen in periode 2018-2021.
• De kosten voor jeugdhulp met verblijf nemen substantieel af. 

Deze aanbesteding bestaat uit de volgende percelen:
1. Pleegzorg
2. Gezinshuizen
3. Leef- en behandelgroepen
4. Verblijf op terrein (drie milieu voorzieningen) en gesloten jeugdzorg 

Contracten betreffen nul-uren-contracten, waaraan geen bedragen zijn gekoppeld. Er wordt dus van te voren geen concreet bedrag per raamovereenkomst meegegeven. In 2018 werd in de regio Centraal Gelderland om en nabij € 35 miljoen uitgegeven aan verblijfzorg.

De regio Centraal Gelderland wil een raamovereenkomst afsluiten met een initiële looptijd van 2 jaar en na positieve evaluatie een verlengingsoptie voor een periode van 2 keer 1 jaar. De ingangsdatum van de raamovereenkomst zal zijn 1 juli 2020.

 Is dit iets voor u? Bekijk dan de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.     

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen