Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: aanbieder taaltrajecten

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Volwasseneneducatie
Publicatiedatum: 6 oktober 2020
Sluitingsdatum: 16 november 2020 15:00

De aanbestedende dienst wil inwoners de kans bieden hun taal– en reken- (en digitale) vaardigheden te verbeteren, omdat hierdoor hun maatschappelijke zelfredzaamheid wordt vergroot. De Regio Foodvalley wil die ondersteuning bieden door formele taaltrajecten aan te bieden, naast non formele activiteiten. (Het non-formele aanbod is in regio Foodvalley vormgegeven via de Taalhuizen.)
Opdrachtgever verwacht van de opdrachtnemer een aanbod voor de hieronder genoemde producten: 
• NT1 alfabetisering t/m 2F en NT2 alfabetisering t/m B1; 
• NT1 lezen en schrijven; 
• NT1 rekenen2; 
• NT2 alfabetisering en A1 (NT1: 0F); 
• NT2 A1, A2 en B1(NT1: 1F en 2F); 
• NT2 B2 (NT1: 3F).

Opdrachtgever verwacht van de opdrachtnemer een afzet van minimaal 170 taaltrajecten per jaar. De omvang van de opdracht bedraagt € 500.000,- exclusief BTW per jaar. 

De opdrachtgever wil een overeenkomst aangaan met één opdrachtnemer voor de duur van twee jaar met verlengingsmogelijkheden van twee maal één jaar. 

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.  

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.  

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen