Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: aanbieder maatschappelijk mbo-programma

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Made by 020
Publicatiedatum: 14 februari 2020
Sluitingsdatum: 26 maart 2020 23:59
Opdrachtwaarde: Eur 160.000,-

Made by 020 is een extra curriculair programma dat laagdrempelig toegankelijk is voor alle Amsterdamse mbo-studenten van alle niveaus. Made by 020 wordt aangeboden aan alle ambitieuze Amsterdamse mbo-studenten, waarbij jaarlijks plaats is voor minimaal 120 studenten en maximaal 160 studenten, zodat de kwaliteit van de begeleiding per mbo-studenten wordt gewaarborgd. Met Made by 020 krijgen de mbo-studenten de kans om hun persoonlijke ontwikkeling verder te ontplooien. Dit doen zij door samen met studenten van andere opleidingen en mbo-instellingen te werken aan een oplossing voor een maatschappelijk vraagstuk. 

De opdracht bestaat uit het verzorgen van een programma, waarbij mbo-studenten gestimuleerd worden om het maximale uit zichzelf te halen, hun talent en kwaliteiten in te zetten middels een (maatschappelijke) opdracht voor de stad Amsterdam, waarbij netwerkvorming centraal staat. Naast dit inhoudelijke programma voor de mbo-studenten moet de opdrachtnemer ook een positieve bijdrage leveren aan de beeldvorming over de Amsterdamse mbo-er en het mbo.

De looptijd is 12 maanden. Jaarlijks wordt bepaald of de opdracht wordt verlengd met 1 jaar. Het maximale aantal verlengingen is drie.

Bent u de partij die de gemeente Amsterdam zoekt? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.     

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten