Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: aanbieder bedrijfspsychologische zorg

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Bedrijfspsychologische zorg
Publicatiedatum: 13 februari 2020
Sluitingsdatum: 23 maart 2020 12:00
Opdrachtwaarde: Eur 800.000,-

Deze aanbesteding gaat over het verlenen van psychologische zorg aan medewerkers van de gemeente Rotterdam om de best mogelijke resultaten te bereiken op het gebied van verzuimpreventie en verzuimreductie. 

De bedrijfspsycholoog wordt ingezet voor de begeleiding op maat van medewerkers van de gemeente Rotterdam. Begeleiding bestaat uit intake, indicatie en de specifiek daarop gerichte behandeling/begeleiding. Daarnaast is er ook behoefte aan advies op basis van trends in managementrapportages.

De bedrijfspsychologen worden binnen de gemeente Rotterdam ingezet bij alle organisatieonderdelen van de verschillende clusters.

De geschatte totale omvang van de raamovereenkomst is gebaseerd op de benutting en ervaring van de afgelopen vier contractjaren. Dit bedraagt circa 150 begeleidingstrajecten per jaar. De Gemeente heeft circa 12.000 medewerkers, verdeeld over 6 clusters.

De aanvangsdatum van de opdracht is 01/06/2020. De looptijd is 2 jaar en de  opdracht kan worden verlengd met tweemaal één jaar.

Is dit een opdracht voor u? Dan helpen wij u graag deze binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.     

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten