Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Transport voor bloed en weefsel

Wat er werd gevraagd

Sanquin, de landelijke non-profit organisatie voor bloedvoorziening en aanverwante diensten, zocht een transporteur voor bloed- en weefselproducten. Van levensreddende leveringen (binnen een uur op de plaats van bestemming) tot routinematige en geplande ritten. De opdracht was onderverdeeld in vier percelen: drie transportgebieden en een Mobiele Afname Locatie.     

Voor wie we het deden

Een klant van ons is gespecialiseerd in nationale en internationale zendingen die speciale aandacht vragen. Dit transportbedrijf verzorgt al meer dan veertig jaar hoogwaardige logistieke dienstverlening en heeft 34 vestigingen door het hele land. Voor Sanquin verzorgde zij al een deel van het transport in twee gebieden.    

Hoe we het deden

Daarom staat er niet alleen winst, maar ook verlies op het spel. Het strategisch spel in deze aanbesteding ging nu meer dan anders over de concurrent. Wie doen er mee, welke tactiek kiezen zij en op welke percelen maakt onze klant de meeste kans? Dankzij de ruime ervaring, innovatieve elementen in de inschrijving en een slim strategisch spel haalden we alle vier de percelen binnen.    

René Meertens

De strateeg. Wint sinds 2005 al aanbestedingen. Is de absolute meester als het gaat om het gegund krijgen van opdrachten. Hij voelt vrijwel direct aan wat daarvoor nodig is zodra hij uw bedrijf binnenloopt.

Meer weten? 050 211 0432 rene@corusadvies.nl