Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Ondersteuning tolken

Wat er werd gevraagd

Gemeente Amsterdam werkt met ETO’s (Eigen Taal Ondersteuners): tolken voor bij gesprekken tussen statushouders en ambtenaren. Een kwetsbare doelgroep en gevoelige gesprekken vragen om de juiste personen en een goede begeleiding. Daarom wil de gemeente zeker stellen dat er een strenge selectie plaatsvindt door een ervaren en betrokken partij.

Voor wie we het deden

VluchtelingenWerk ondersteunt vluchtelingen in Nederland, van binnenkomst tot en met de integratie in de samenleving. Na eerdere goede ervaringen kwam VluchtelingenWerk ook bij deze opdracht naar ons toe voor ondersteuning. Want een professionele blik van buiten helpt bij het ontdekken, ordenen en verwoorden van de eigen sterktes. 

Hoe we het deden

Van tevoren wisten we: deze organisatie heeft alle kennis en ervaring in huis. Maar hoe halen we deze eruit en zetten we deze strategisch in? Door veel te vragen en mee te denken over (on)mogelijkheden binnen de opdracht. Slimme keuzes, een sterk verhaal en een mooi opgemaakt geheel werden beloond met de winst en een maximale score!    

Johan Stolk

Analytische creatieveling. Kei in het herkennen van holle frasen. Bijt zich vast in de materie, tot er niets meer te analyseren valt. Dan slaat hij aan het schrijven.

Meer weten? 06 2199 0384 johan@corusadvies.nl