Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Maatwerkvoorzieningen gemeente Dronten

Wat er werd gevraagd

De gemeente Dronten heeft de afgelopen jaren geïnvesteerd in haar werkwijze binnen het sociaal domein om inwoners met een ondersteuningsvraag zo goed mogelijk te ondersteunen. Voor de komende jaren wil de gemeente deze ontwikkeling doorzetten en hiervoor hebben ze een aantal concrete doelstellingen geformuleerd. In Wmo-aanbestedingen kiezen gemeentes vaak voor zekerheid. Landelijke, onpersoonlijke partijen winnen daarom steeds meer aanbestedingen van de kleine persoonlijke. En daarmee gaat veel lokale kracht en kennis verloren. In deze aanbesteding moesten we de gemeente Dronten dus overtuigen van de meerwaarde van For You. Van hun vermogen om snel te schakelen, inventief te zijn en écht met hart voor hun cliënten te werken.   

Voor wie we het deden

Aanbieder For You is een partij met een hele duidelijke visie en missie en die heel goed is in het werk dat ze doen. Maar om deze klus binnen te halen konden ze wel wat hulp gebruiken bij het op papier zetten van een dichtgetimmerd plan waarin we precies lieten zien hoe we de komende vier jaar te werk gaan..

Hoe we het deden

Vanaf de projectstart was de passie bij onze klant direct voelbaar. Het team heeft écht hart voor de cliënten, en denkt bij alles wat ze doen vanuit het belang van de inwoner. Dit sloot naadloos aan op de doelen en wensen van de gemeente Dronten. Vanuit die overtuiging is het een stuk makkelijker schrijven. Al na de projectstart stond er daarom een hele goede eerste versie en hadden we voldoende tijd en ruimte om kritisch door te vragen op werkwijzen en resultaten om het te staven. Het resultaat? Alle vijf de opdrachten binnengehaald!   

Froukje de Lange

Structuurjunkie. Houdt van overzichtelijke teksten, en weet precies op welke plek de zin het best tot z'n recht komt. Stopt pas met schaven zodra de cirkel echt helemaal rond is.

Meer weten? 06 1368 3663 froukje@corusadvies.nl