Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Witte dienstkleding

Wat er werd gevraagd

Het Maastricht Universitair Medisch Centrum+ (Maastricht UMC+) was toe aan nieuwe witte dienstkleding. Via een aanbesteding zocht het UMC een partij met een origineel ontwerp en doordachte implementatie voor ziekenhuiskleding. Natuurlijk moest de kleding aan strenge eisen voldoen en een voldoende voorraad geborgd worden.

Voor wie we het deden

Williamson Dickies (tegenwoordig Van Moer Nederland) produceert klantspecifieke werk- en bedrijfskleding. Dit familiebedrijf bestaat al meer dan 100 jaar en heeft zich in die tijd ontwikkeld tot de kwaliteitsreferentie in de branche. Mooi pluspunt: Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en duurzaamheid zitten in het DNA van het bedrijf. Williamson Dickies won met ons eerder een opdracht voor circulaire dienstkleding bij UMC Utrecht en schakelde ons in voor strategie en schrijfwerk.

Hoe we het deden

Een winnend ontwerp voor ziekenhuiskleding is niet alleen mooi, maar sluit ook naadloos aan bij de wensen van de opdrachtgever. En hoe zorgt Williamson Dickies voor draagvlak onder de werknemers? Kan het bedrijf garanderen dat er altijd voldoende kleding is? Samen kwamen we tot een plan voor een feestelijke opening en bouwen we een standaard buffervoorraad in het proces. Een dichtgetimmerde inschrijving, met een maximale score als resultaat!

Johan Stolk

Analytische creatieveling. Kei in het herkennen van holle frasen. Bijt zich vast in de materie, tot er niets meer te analyseren valt. Dan slaat hij aan het schrijven.

Meer weten? 06 2199 0384 johan@corusadvies.nl