Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Ons reisbeleid in coronatijd


Of we nu uit Groningen of Rotterdam moesten komen; een paar maanden geleden legden we voor iedere kick-off, sessie of kennismaking met alle plezier honderden kilometers af. Natuurlijk altijd met het openbaar vervoer, groen als we zijn. 

Tot de coronapandemie dat allemaal veranderde. Nu moest alles opeens via Skype, Trello, Whereby en nog meer kanalen waar we voor die tijd nog nooit van hadden gehoord. Maar het fijne is: we hebben gemerkt dat de kwaliteit van onze dienstverlening hiermee niet is afgenomen. We leveren met afstand de beste inschrijving - letterlijk. 

Bij Corus wisten we natuurlijk al lang dat grote druk tot creativiteit leidt. Die rare situatie – waarin we opeens thuis moesten werken en niet meer mochten reizen – heeft ervoor gezorgd dat er nieuwe werkvormen zijn ontstaan. En dat videobellen heel gewoon is geworden, om te zorgen dat mensen niet hoeven te reizen.

Reizen wordt – zolang er nog besmettingen zijn – nog altijd afgeraden. Het RIVM adviseert om zo veel mogelijk thuis te werken. Daarom hebben we bij Corus besloten dat we voorlopig kiezen voor de veiligste, groenste en meest efficiënte oplossing. Ook als straks de kust weer veilig is, willen we de mogelijkheden van digitale werkvormen blijven benutten. Als het zover is, gaan we per geval met de klant in overleg of een fysieke bijeenkomst nodig is of dat videobellen voor het proces volstaat.

We hopen op het begrip van onze opdrachtgevers. Mocht u vragen hebben over ons beleid, neem dan contact met ons op.

Benieuwd hoe wij werken?