Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Tender management
van A tot Z

Documenten aanvragen, een plan van aanpak schrijven en formulieren invullen; er moet een hoop gebeuren voordat je op de ‘indienen’-knop kunt klikken. Kunnen jullie daar wel wat hulp bij gebruiken?

Vrijblijvend contact opnemen Bel 010 307 6344

Begeleiding in het aanbestedingsproces van A tot Z

Corus begeleidt het hele aanbestedingsproces; van het signaleren van interessante tenders tot en met het checken en uploaden van alle juiste documenten. Bij ons heb je complete hulp bij aanbestedingen. Zo weet je zeker dat al het schrijfwerk niet voor niets is geweest.

Eén verkeerd vinkje of vergeten document en je ligt er al uit. En met die strakke deadlines zie je al snel iets over het hoofd. Dan is het handig een tendermanager naast je te hebben die het hele proces overziet, en je door het aanbestedingstraject heen loodst. Van referenties tot het Uniform Europees Aanbestedingsdocument (UEA): met een overzichtelijke planning, een schrijf- en ontwerpteam en een zorgvuldige dubbelcheck zorgen wij dat je echt niks vergeet in het proces.

Vakkundig advies naast je die het hele proces overziet

Onze voordelen

Onze werkwijze

Aftrapsessie

In de eerste sessie met ons onderzoeken we of je aan alle voorwaarden voldoet om aan de aanbesteding mee te doen. Heb je de juiste referenties in huis? Kun je alle punten in het Programma van Eisen afvinken? Of is het een optie om als combinatie of met een onderaannemer in te schrijven?

Aanvragen en schrijven

Gaan jullie ervoor? Dan vertelt onze tendermanager we precies welke documenten nu aangevraagd moeten worden, en wat je moet doen om ook de overige documenten op tijd te krijgen. Ondertussen gaan onze schrijvers aan de slag met het winnende plan. Na een paar rondes input en feedback komen we samen tot de best mogelijke inschrijving.

Documenten klaarzetten

Het plan van aanpak gaat naar de vormgevers, zodat de beoordelaars ook grafisch niet om jullie inschrijving heen kunnen. Onder tender management valt ook het uploaden en controleren van alle documenten, zodat we zeker weten dat alles op de goede plek staat.

Juridische ondersteuning

Het kan altijd gebeuren dat een gunningsbeslissing toch anders uitpakt dan gehoopt. Is een gunningsbeslissing onterecht? Of vermoed je in de uitvraag al voorkeur voor een leverancier? Dan zal onze tendermanager samen met onze juridische experts zorgen we ook dat je ook in de formele kant van de aanbesteding je kansen vergroot. 

Vraag een offerte aan


Ben je nog niet zeker of complete begeleiding iets voor jou is? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.

Direct contact opnemen Bel 010 307 6344

Hulp bij aanbestedingen nodig? Bekijk onze andere diensten