Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Verover
de markt

Documenten aanvragen, een plan van aanpak schrijven en formulieren invullen; er moet een hoop gebeuren voordat je op de ‘indienen’-knop kunt klikken. Kunnen jullie daar wel wat hulp bij gebruiken?

Vraag direct advies Bel 010 307 6344

Begeleiding in het aanbestedingsproces

Corus begeleidt het hele aanbestedingsproces; van het signaleren van interessante tenders tot en met het checken en uploaden van alle juiste documenten. Zo weet je zeker dat al het schrijfwerk niet voor niets is geweest.

Eén verkeerd vinkje of vergeten document en je ligt er al uit. En met die strakke deadlines zie je al snel iets over het hoofd. Dan is het handig om iemand naast je te hebben die het hele proces overziet, en je door het aanbestedingstraject heen loodst. Van referenties tot het Uniform Europees Aanbestedingsdocument (UEA): met een overzichtelijke planning, een schrijf- en ontwerpteam en een zorgvuldige dubbelcheck zorgen wij dat je echt niks vergeet in het proces.

Onze werkwijze

  1. Aftrapsessie: In de eerste sessie onderzoeken we of je aan alle voorwaarden voldoet om aan de aanbesteding mee te doen. Heb je de juiste referenties in huis? Kun je alle punten in het Programma van Eisen afvinken? Of is het een optie om als combinatie of met een onderaannemer in te schrijven?

  2. Aanvragen en schrijven: Gaan jullie ervoor? Dan vertellen we precies welke documenten nu aangevraagd moeten worden, en wat je moet doen om ook de overige documenten op tijd te krijgen. Ondertussen gaan onze schrijvers aan de slag met het winnende plan. Na een paar rondes input en feedback komen we samen tot de best mogelijke inschrijving.

  3. Documenten klaarzetten: Het plan van aanpak gaat naar de vormgevers, zodat de beoordelaars ook grafisch niet om jullie inschrijving heen kunnen. Wij helpen vervolgens met het uploaden en controleren van alle documenten, zodat we zeker weten dat alles op de goede plek staat.

  4. Juridische ondersteuning: Het kan altijd gebeuren dat een gunningsbeslissing toch anders uitpakt dan gehoopt. Is een gunningsbeslissing onterecht? Of vermoed je in de uitvraag al voorkeur voor een leverancier? Met onze juridische experts zorgen we ook dat je ook in de formele kant van de aanbesteding je kansen vergroot. 
Vraag een offerte aan

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Vul het onderstaande contactformulier in.

Direct contact opnemen Bel 010 307 6344