Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Vacature: Ghostwriters gezocht!

“I have a dream”, “Wir schaffen das”, “How dare you”…  De juiste woorden krijgen mensenmassa’s de straat op, helpen visionairs in het zadel en draaien de wereld de goede kant op. Aan welke beweging schrijf jij mee?

Ghostwriters gezocht!  

Zonder te overdrijven kunnen wij zeggen dat onze teksten het verschil maken. Bouwt onze klant de komende jaren aan een nieuw daklozenbeleid in de provincie Utrecht? Of mag hij gaan werken aan een internationaal duurzaam elektriciteitsnetwerk? Alles valt of staat bij de woorden die jij kiest om hun verhaal over te brengen.

Bij Corus schrijf jij dus niet zomaar teksten; je schrijft aan een winnend plan.

Als ghostwriter weet jij het verhaal van iedere klant op te halen, en het zo op te schrijven dat het de lezer overtuigt. Samen met je collega’s haal je alle informatie op die daarvoor nodig is: je verdiept je in de lezer, bijt je vast in de klant en stopt niet totdat je de best mogelijke inschrijving in handen hebt. Je brengt een hoop nieuwsgierigheid, discipline en analytisch vermogen bij iedere klant waar je binnenstapt. Klanten zullen je vervloeken, maar op handen dragen zodra de opdracht binnen is.

Ja, laten we kennismaken

Wie zijn wij?

Het team van Corus wordt ingeschakeld zodra er een aanbesteding gewonnen moet worden of een subsidie binnengehaald moet worden. En of je wint heeft niet alleen gevolgen voor een bedrijf of organisatie, maar ook op de maatschappij daaromheen. Daar focussen we op: meer impact, zonder gedoe. Daarbij maken we gebruik van een hoop expertise en strategische kennis.

Verder vragen we:

Herken je je hierin? En woon je in de omgeving van Groningen of Rotterdam? Stuur dan uiterlijk 15 november je cv met motivatie naar vacature@corusadvies.nl. 
Het gaat om een vast dienstverband van 32 tot 40 uur per week. 
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met René Meertens.

René Meertens

De strateeg. Wint sinds 2005 al aanbestedingen. Is de absolute meester als het gaat om het gegund krijgen van opdrachten. Hij voelt vrijwel direct aan wat daarvoor nodig is zodra hij uw bedrijf binnenloopt.

Meer weten? 06 5163 9048 rene@corusadvies.nl
Lees ook

Doorlopende vacature: Ghostwriters gezocht!

René Meertens

Wil jij met je scherpe pen méér bereiken dan alleen een leuke webtekst of slogan? Dan is een functie als ghostwriter misschien wel wat voor je. Bekijk onze vacature.