Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: zorgprofessionals voor zorg aan vreemdelingen

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Verpleegkundige zorg Aanmeldcentra IND
Publicatiedatum: 6 augustus 2022
Sluitingsdatum: 29 september 2022 10:00

Deze opdracht omvat het bieden van verpleegkundige zorg aan vreemdelingen die zich bevinden in ruimten als wachtruimten en hoorruimten van de IND. Deze zorg dient verleent te worden gedurende zowel werkdagen als in het weekend en op officiële feestdagen. De zorgprofessional houdt vanuit medisch oogpunt toezicht op de vreemdelingen in de IND-ruimtes en verleent indien nodig verpleegkundige zorg.

De opdracht verwacht invulling van:
§ Aanwezigheid in de IND-ruimtes gedurende 2 tot 4 uur per dag gedurende 7 dagen verdeeld over twee dagdelen;
§ Screening van de aanwezigen op symptomen (bijvoorbeeld het stellen van triage-vragen indien noodzakelijk);
§ Het profylactisch optreden bij (onverwachte) klachten;
§ Het voorzien in de nodige zelfhulpmiddelen om klachten te verhelpen (bijvoorbeeld het voorzien in paracetamol, pleisters, wondverzorging, etc.);
§ Het profylactisch en proactief handelen bij calamiteiten;
§ Het oproepen van de nooddiensten bij klachten en calamiteiten (indien noodzakelijk) en assisteren (indien gewenst);
§ Het registreren en rapporteren van de inhoud van de verrichte Diensten. Dit ten behoeve van het huisartsendossier én de onderbouwing van werkzaamheden en facturatie uurinzet;
§ Telefonische bereikbaarheid en afhandeling en of uitzetten van de medisch hulpvragen wanneer er geen fysieke aanwezigheid van de zorgprofessional is.

Opdrachtgever verlangt van Opdrachtnemer ten aanzien van de gehele dienstverlening een grote mate van flexibiliteit in het op- en afschalen van uren en aantal locaties.

De werkzaamheden met betrekking tot verpleegkundige zorg vinden vooralsnog uitsluitend plaats op de locaties in Ter Apel en Budel. Een uitbreiding van locaties naar de toekomst toe behoort tot de mogelijkheden en is dan ook als optie meegenomen in deze aanbesteding.

Uitgaande van de huidige dienstverlening zal de totale jaarlijkse spend naar verwachting ongeveer € 550.000,- (excl. btw) per jaar bedragen.

De duur van de Overeenkomst betreft vier (4) Jaar + 1 maand (december 2022). De maand december 2022 is aangemerkt als transitieperiode. De Overeenkomst heeft de optie, eenzijdig uit te oefenen door Opdrachtgever, om de Overeenkomst twee (2) maal te verlengen met een periode van maximaal vierentwintig (24) maanden. De transitieperiode heeft ten doel om de Overeenkomst in te richten en te implementeren. U dient volledig operationeel te zijn op uiterlijk 1 januari 2023.

Is dit een klus voor jullie? Dan helpen wij graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Zit er iets tussen? Neem contact op en ontmoet ons winnende team. 

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten