Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: websitebouwer en beheerder

Website en Kennisbank
Publicatiedatum: 21 oktober 2022
Sluitingsdatum: 6 december 2022 12:00

Het hoofddoel van deze aanbesteding is het sluiten van een Overeenkomst voor de nieuwbouw van de Website schadedoormijnbouw.nl, en voor het Beheer, Support en Doorontwikkelingen van de Kennisbank en de Website.

De Kennisbank is al gebouwd en draait op het content management systeem (CMS) Umbraco. De Website dient op hetzelfde Umbraco-platform en in dezelfde configuratie als de Kennisbank te draaien, zodat de Website en de Kennisbank goed met elkaar kunnen communiceren, content gedeeld kan worden en functionaliteiten uitgewisseld kunnen worden.

De Aanbestedende dienst beoogt de volgende doelen te behalen:
• snel kunnen schakelen met één partij;
• realiseren van kostenbesparing door de opdracht in concurrentiestelling uit te zetten en Kennisbank en Website op één CMS-engine te laten draaien;
• een goede kwaliteit dienstverlening te krijgen;
• met het in één hand brengen van Kennisbank en Website het Beheer van de site efficiënter in te regelen.

Naast bovenstaande doelen heeft de Aanbestedende dienst ambities op het gebied van Social Return, Diversiteit & Inclusie, Ketenverantwoordelijkheid (ISV), Milieu (inclusief Biodiversiteit), Klimaat / Circulair (inclusief Biobased), MKB vriendelijk en Innovatiegericht Inkopen. Om deze ambities te verwezenlijken wordt onder meer Maatschappelijk Verantwoord Inkopen als instrument ingezet.

De Aanbestedende dienst is voornemens over te gaan tot het sluiten van een Overeenkomst met een looptijd van twee en een half (2,5) jaar met, éénzijdig door de Aanbestedende dienst uit te oefenen, vier (4) maal de optie tot verlenging van één (1) jaar.

De geraamde maximale waarde onder de Overeenkomst (inclusief optiejaren) is: € 1.452.000 excl. btw. 

Is dit een klus voor jullie? Dan helpen wij graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Zit er iets tussen? Neem contact op en ontmoet ons winnende team. 

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen