Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: Vooruistrevende communicatie dienstverlener

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Vooruitstrevende vormgever communicatie dienstverlener
Publicatiedatum: 13 september 2022
Sluitingsdatum: 10 oktober 2022 11:00

Gemeente Hollands Kroon zoekt een creatieve, deskundige en vooruitstrevende communicatiedienstverlener/vormgever (hierna te noemen: opdrachtnemer) die niet alleen operationeel zorgdraagt voor de adequate uitvoering van de communicatie-uitingen, maar ook continu bijdraagt aan de doorontwikkeling van de communicatiestrategie en communicatieaanpak.

Het doel van deze aanbesteding is het afsluiten van een raamovereenkomst met één opdrachtnemer ter ondersteuning van het realiseren van communicatiedoelstellingen. Een raamovereenkomst loopt minimaal vier jaar. Hollands Kroon gaat een lange termijn relatie aan met opdrachtnemer om zo een partnerschap te vormen. Hoe langer de partijen met elkaar werken, hoe beter we elkaar kennen. Dat maakt dat vormgeving gemaakt kan worden die goed bij Hollands Kroon past. Om dit goed te kunnen doen, is tijd nodig.

Is dit een klus voor jullie? Dan helpen wij graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Zit er iets tussen? Neem contact op en ontmoet ons winnende team. 

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten