Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: Voedselvoorziening vluchtelingenopvang

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Voedselvoorziening vluchtelingenopvang
Publicatiedatum: 13 september 2022
Sluitingsdatum: 6 oktober 2022 10:00
Opdrachtwaarde: €4.530.000 - €8.560.000

Op dit moment werkt de Aanbestedende dienst intensief samen met één leverancier van voeding in Lelystad. Zij voorzien de opvanglocatie van een betrouwbare aanvoer van voeding voor nieuwe inwoners. Deze overeenkomst is begin 2022 onder spoed afgesloten doordat Aanbestedende dienst door het rijk verantwoordelijk werd gesteld voor het opzetten van een vluchtelingenopvang voor vluchtelingen uit Oekraïne. De kosten van de dienstverlening lopen op en overstijgen daarmee het drempelbedrag van €750.000. Om deze reden is er gekozen om de opdracht opnieuw uit te zetten in de markt doormiddel van deze procedure. 

Aanbestedende dienst is voornemens één (1) leverancier te contracteren voor de levering van voedselvoorzieningen voor vluchtelingenopvang. De beoogde ingangsdatum van de overeenkomst is 1 november 2022, en het contract loopt 48 maanden.  

Het gaat hierbij om diepgevroren reeds bereide voeding, welke vervolgens door middel van steamers op de juiste temperatuur wordt gebracht zodat het kan worden geserveerd. Het uitserveren gebeurt centraal in de vorm van een bemand lopend buffet om zodoende alle bewoners van gelijke porties te kunnen voorzien. De leveringen worden aangeleverd op rol containers o.b.v. van de dagmenu’s. Deze rolcontainers worden opgeslagen in een zee vriescontainer op 25 meter afstand van de keuken. Op dit moment voorziet de huidige leverancier in twee eet-momenten te weten: lunch en diner. De lunch bestaat uit een sobere lunch met soep, brood en beleg (het brood en beleg vallen buiten de scope van deze opdracht). Het diner bestaat uit een hoofdgerecht, met 2 keuzes in vlees of vis, zetmeelproducten en verschillende groenten. 

Is dit een klus voor jullie? Dan helpen wij graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Zit er iets tussen? Neem contact op en ontmoet ons winnende team. 

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten