Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: verwerker bedrijfsafval

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Bedrijfsafval
Publicatiedatum: 12 september 2019
Sluitingsdatum: 15 oktober 2019 9:00

De gemeente Zwolle wil een overeenkomst aangaan met één opdrachtnemer die een coalitie vormt (met bijvoorbeeld start-up en/of andere innovatieve bedrijven) voor het hoogwaardig inzamelen, transporteren en verwerken van het bedrijfsafval. Met als uiteindelijk doel om het afval van Gemeente Zwolle, Cibap en Dimence Groep terug te laten keren in de kringloop als grondstof. De Sustainable Development Goals (SDGs) van de Verenigde Naties sluiten nauw aan de behoefte van de gemeente Zwolle. Daarom stelt de gemeente de SDGs centraal in deze aanbesteding bedrijfsafval. De aanbestedingsmethode die het beste past bij deze ambities is "Rapid Impact Contracting (RIC)". Hiermee besteedt de opdrachtgever geen volledig uitgewerkte oplossingen aan, maar worden marktpartijen uitgedaagd om samen met (keten)partners de meest ideale oplossing aan te bieden.

De looptijd van de overeenkomst is 48 maanden met de mogelijkheid tot verlening van 2 maal een periode van 2 jaar. Bent u deze innovatieve afvalverwerker? Dan helpen wij u graag deze opdracht te winnen. Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek.      

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten