Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: verkeersonderzoeker

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Verkeersonderzoeken
Publicatiedatum: 24 september 2022
Sluitingsdatum: 3 november 2022 10:00

De gemeente hecht veel waarde aan het van buiten naar binnen werken. De gemeente zoekt een partij die onderstaande verkeersonderzoeken uitvoert en de gemeente ontzorgt. Voor een tweetal verkeersonderzoeken is het nodig de omgeving intensief te betrekken bij de totstandkoming.

De volgende verkeersonderzoeken dienen uitgevoerd te worden:
1. Onderzoek marktplein en duurzaam veilig inrichten Rijperweg en Middenweg binnen de bebouwde kom;
2. Uitwerking fietscarré Middenbeemster;
3. Parkeren Middenbeemster (binnen het fietscarré);
4. Verkeersafwikkeling Zuidoostbeemster.

De opdracht omvat naast het uitvoeren van de verkeersonderzoeken ook de totale procesbegeleiding van de diverse onderzoeken waaronder het geven van presentaties en afstemming met de omgeving, stakeholders en belanghebbenden. Verder dient de inschrijver als gespreksleider te fungeren bij bijeenkomsten en deze in goede structuur en harmonie te begeleiden. Ook is het belangrijk het communicatietraject vorm te geven. De wijze waarop invulling wordt gegeven aan de participatie en de procesbegeleiding wordt in samenwerking met de gemeente uitgewerkt.

Met de verkeersonderzoeken 2 en 4 (Fietscarré Middenbeemster en verkeersafwikkeling Zuidoostbeemster) dient na ingangsdatum van de overeenkomst gestart te worden. Beide onderzoeken kunnen gelijktijdig uitgevoerd worden en dienen tenminste Q3 2023 afgerond te zijn. Vervolgens dient verkeersonderzoek 1 uitgevoerd te worden. Voordat met verkeersonderzoek 3 gestart kan worden moet de gemeente nog andere beslissingen nemen, denk hierbij aan de bestemming van het oude gemeentehuis aan de Rijn Middelburgstraat. Deze gegevens worden Q4 2022 verwacht.

Is dit een klus voor jullie? Dan helpen wij graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Zit er iets tussen? Neem contact op en ontmoet ons winnende team. 

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen