Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: tandtechnicus

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Tandtechniek
Publicatiedatum: 30 juli 2022
Sluitingsdatum: 4 oktober 2022 11:00

DJI biedt aan Justitiabelen medisch noodzakelijke en niet-uitstelbare zorg die kwalitatief gelijkwaardig is aan de reguliere zorg buiten DJI.

De beweegreden om deze aanbesteding te starten is dat voor de levering van maatwerk van tandtechniek er nog niet eerder een DJI-brede overeenkomst is afgesloten. In de huidige situatie worden deze Producten bij diverse leveranciers afgenomen, met name lokale leveranciers.

De scope van de aanbesteding bestaat uit het verrichten van werkzaamheden ten behoeve van Tandtechniekwerkstukken en/of reparaties daarvan. Voorbeelden van Tandtechniekwerkstukken zijn protheses.

De te verrichten werkzaamheden ten behoeve van Tandtechniekwerkstukken en/of reparaties dient door een tandtechnicus te worden uitgevoerd. De zorg die gepaard gaat met het plaatsen van Tandtechniekwerkstukken wordt door de tandarts van DJI uitgevoerd.

Onderstaande tabel geeft de historische afname exclusief btw weer van Tandtechniek:
Jaar       Afzet                    Omschrijving
2021     € 200.000,-        Levering en reparaties van Tandtechniekwerkstukken

De Overeenkomst heeft een maximale afname (omvang) die als volgt verdeeld is:

Omschrijving                    Geraamde omvang in Euro         Maximale omvang in Euro
Levering
Tandtechniekwerkstukken        € 800.000,-                                      € 1.200.000,-

Het doel van deze aanbesteding is om een Overeenkomst af te sluiten met één partij. Er wordt een Overeenkomst gesloten voor de duur van twee (2) jaar. De Overeenkomst heeft een optie voor de Koper om de Overeenkomst éénmaal met maximaal 24 maanden te verlengen. De Overeenkomst treedt in werking per 01 januari 2023 en eindigt op 31 december 2024.

Is dit een klus voor jullie? Dan helpen wij graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Zit er iets tussen? Neem contact op en ontmoet ons winnende team. 

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen