Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: Sport- en Tentamencentrum

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Sport- en Tentamencentrum (SeTC) UAV-GC
Publicatiedatum: 5 mei 2022
Sluitingsdatum: 3 juni 2022 11:00

Gemeente Leiden en Universiteit Leiden hebben samen besloten om een Masterplan te ontwikkelen voor het westelijk gedeelte van Leidse deel van het Leiden Bio Science Park. Belangrijk onderdeel van dat Masterplan is de campusontwikkeling van het Entreegebied waar een nieuw hart voor het Bio Science Park moet ontstaan met de ontwikkeling van een Campusplein, woningbouw (met veel woningen voor aan de universiteit gerelateerde bewoners), voorzieningen en nieuwe infrastructuur. Dit plan moet uiteindelijk leiden tot een levendig en prettig verblijfsgebied waar verwachte en onverwachte ontmoetingen kunnen plaatsvinden.

Het Sport- en Tentamen Centrum (SeTC) is daarin een belangrijke functie met circa 220.000 bezoekers per jaar. Het nieuwe gebouw komt op (zie hieronder blauw gemarkeerde vlak) één van de bestaande sportvelden, tussen het nieuwe Campusplein, de Einsteinweg, en de JH Oortweg.

De aan te besteden opdracht betreft het verrichten ontwerpwerkzaamheden en realisatiewerkzaamheden aangaande het Sport- en Tentamencentrum van circa 9.000 m2 bvo. 

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team. 

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten