Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: Specialisten op het gebied van energie, duurzaamheid en innovatie

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Inhuur van specialisten op het gebied van energie, duurzaamheid en innovatie
Publicatiedatum: 5 september 2022
Sluitingsdatum: 18 oktober 2022 12:00
Opdrachtwaarde: 27.000.000

RVO voorziet de komende jaren een sterk groeiende behoefte aan expertise op bovengenoemde onderwerpen vanwege het Klimaatakkoord, de ambities van dit kabinet en de EU (Fit for 55) en recente ontwikkelingen zoals de gascrises naar aanleiding van de oorlog in Oekraïne. De verwachting is dat daar voortdurend nieuwe opdrachten uit gaan voortvloeien voor RVO en/of dat bestaande opdrachten uitgebreid of geïntensiveerd zullen worden. Om daar goed op in te kunnen spelen is een flexibele inzet van (soms voor RVO nieuwe) expertises nodig ook bij aanvullende werkzaamheden, voortkomend uit het Klimaatakkoord en beleidsdoelstellingen. 

Sinds 4 en 18 februari 2019 zijn er negen raamovereenkomsten voor de inhuur van specialisten op het vlak van energie, duurzaamheid en innovatie voor Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Er zijn vijf raamovereenkomsten voor Perceel 1 (programma’s en opdrachten) en vier raamovereenkomsten voor Perceel 2 (regelingen). De raamovereenkomsten van Perceel 2 eindigen 3 februari 2023, de raamovereenkomsten van Perceel 1 eindigen 17 februari 2023. Omdat er na 3 en 17 februari 2023 nog steeds behoefte is aan de inhuur van specialisten op het gebied van energie, duurzaamheid en innovatie is het noodzakelijk om nieuwe Raamovereenkomsten te sluiten.

Voor Perceel 2 is de Aanbestedende dienst voornemens over te gaan tot het sluiten van Raamovereenkomsten met een looptijd van twee jaar (einddatum 5 februari 2025) met, éénzijdig door de Aanbestedende dienst uit te oefenen, tweemaal de optie tot verlenging van één jaar. Voor Perceel 1 eindigen de Raamovereenkomsten 5 februari 2025 daarna heeft de Aanbestedende dienst éénzijdig het recht de Raamovereenkomsten tweemaal te verlengen met één jaar. 

Is dit een klus voor jullie? Dan helpen wij graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Zit er iets tussen? Neem contact op en ontmoet ons winnende team. 

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten