Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: sleutelsysteem

Sleutelsysteem overheidsobjecten
Publicatiedatum: 3 november 2022
Sluitingsdatum: 5 december 2022 10:00

Provincie Noord-Holland heeft honderden objecten in beheer variërend van kantoorgebouwen, tunnels, verkeerskasten tot bruggen, pompen en gemalen. Het thans gebruikte conventionele sleutelsysteem is verouderd en vervuild en dient te worden vervangen. 

Met deze aanbesteding beoogt de Aanbestedende dienst de volgende doelstellingen te bereiken: 

  • Beveiligd sleutelbeheer; 
  • Terugdringen handmatige handelingen; 
  • Compliance aan de vigerende regelgeving; 
  • Het verkrijgen van een modern sleutelsysteem dat softwarematig gemanaged kan worden teneinde de toegangsbeveiliging tot de provinciale objecten op een hoger plan te brengen. 

Er is sprake van een Overeenkomst met een initiële looptijd van vier (4) jaar. Na het verstrijken van deze periode heeft de Aanbestedende dienst de mogelijkheid de Opdracht voor de volgende onderdelen onder dezelfde voorwaarden te verlengen:

  • Het softwarematig beheersysteem voor het uitgeven en beheren van sleutels en cilinders: tien (10) maal voor een periode van telkens twee (2) jaar en één (1) maal voor een periode van (1) jaar. 
  • Het leveren en uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden op het sleutelsysteem (sleutels en cilinders) en de mogelijkheid tot het afnemen van optie a en optie b: drie (3) maal voor een periode van telkens twee (2) jaar. 

Bovenstaande verlengingsopties kunnen los van elkaar uitgenut worden. Zo kan de Aanbestedende dienst ervoor kiezen het softwarematig beheersysteem wel te verlengen en het leveren en uitvoeren van de onderhoudswerkzaamheden niet te verlengen.  

Is dit een klus voor jullie? Dan helpen wij graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Zit er iets tussen? Neem contact op en ontmoet ons winnende team. 

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: databank openbare bibliotheken

EA Databank Openbare Bibliotheken

Lees meer
Sluit: 19 december 2022 IT-diensten