Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: senior adviseur Water

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Senior adviseur Water
Publicatiedatum: 30 juli 2022
Sluitingsdatum: 14 september 2022 11:00

Het Programmabureau Maas is op zoek naar een senior adviseur Water. De senior adviseur houdt zich bezig met het strategisch waterbeleid en de advisering aan partners bij de uitvoering van het waterbeleid. Hij/zij vormt de schakel tussen het landelijke Deltaprogramma Zoetwater en de regionale partijen binnen de Maasregio. Daarnaast wordt deze persoon een spin in het web voor de samenwerkende partners binnen de regio.

Het Programmabureau is voor deze opdracht op zoek naar een senior adviseur water die beschikt over de volgende competenties/vaardigheden:
• Inhoudelijke deskundigheid op het gebied van waterbeleid op senior niveau.
• Op samenwerking gerichte instelling met het vermogen om stelling te nemen.
• Het vermogen om bij een veelheid van belangen en inzichten tot een gezamenlijk gedragen standpunt te komen.
• Bestuurlijke sensitiviteit.
• Communicatief sterk zowel in woord als geschrift.
• Praktische en resultaatgerichte instelling.

De werkzaamheden vinden plaats tot en met 31 december 2027. Aangezien de werkzaamheden starten op 1 december 2022 gaat het dus om een periode van vijf jaar en één maand. Per jaar gaat het om 44 weken, waarbij ieder week 36 werkuren bevat. Het gaat hierbij om gemiddeldes. Het totaal aantal uur wordt afgerond op 8.000 uren in 5 jaar.

De opdracht krijgt de vorm van een overeenkomst voor diensten. De overeenkomst gaat in op datum ondertekening overeenkomst en eindigt op 31 december 2025. De overeenkomst heeft een optie tot verlenging van één keer twee jaar.

Is dit een klus voor jullie? Dan helpen wij graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Zit er iets tussen? Neem contact op en ontmoet ons winnende team. 

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen