Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: opdrachtnemers voor schoonmaakdienstverlening

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Smart, circulaire en duurzame schoonmaak
Publicatiedatum: 23 april 2021
Sluitingsdatum: 28 mei 2021 12:00

Deze opdracht heeft betrekking op schoonmaakonderhoud, glasbewassing, dieptereiniging en specialistische reiniging van ICT werkplekapparatuur, voor de Evides-locaties (zowel kantoorlocaties als productielocaties) verspreid over Zeeland, het zuidwestelijk deel van Zuid-Holland en de Brabantse Wal.

De kantoorlocaties kenmerken zich door zeer verschillende gebruikersfrequenties en bezettingsgraden. Een zeer hoge bezettingsgraad zoals het hoofdkantoor, wisselt zich af met locaties die alleen bezet worden wanneer er werkzaamheden zoals onderhoud worden verricht.

De drinkwater productielocaties kenmerken zich door strenge normen met betrekking tot hygiëne. Het kwaliteitsniveau van de op te leveren schoonmaak is op deze locaties dan ook extra hoog.

De locaties liggen veelal verspreid en vaak afgelegen. Om deze reden heeft Opdrachtgever besloten om de aanbesteding in een aantal percelen op te delen om ook het midden- en kleinbedrijf de mogelijkheid te bieden om in te schrijven. De Gegadigde dient dekking te hebben binnen het gehele perceel waarop wordt ingeschreven. Tevens sluit deze perceelindeling aan op de organisatorische structuur binnen Evides.

De perceelindeling ziet er als volgt uit:

Perceel 1: Kralingen
Perceel 2: Groot-Berenplaat
Perceel 3: Baanhoek
Perceel 4: Huijbergen
Perceel 5: Braakman

Opdrachtgever heeft de intentie om voor elk afzonderlijk perceel met één opdrachtnemer een Overeenkomst te sluiten voor het uitvoeren van de schoonmaakdienstverlening.

Door middel van deze aanbesteding wenst Opdrachtgever:
•                 kwaliteit te handhaven en waar mogelijk te verbeteren
•                 circulaire schoonmaak
•                 schoonmaak welke smart is
•                 duurzamer te zijn (o.a. milieuvriendelijk producten/hulpmiddelen)
•                 leverancier die continu verbeteringen doorvoert en innoveert
•                 tevredenheid bij interne klant te bewerkstelligen

De te sluiten Overeenkomst kent een contractperiode van vier jaar, vanaf verwachte ingangsdatum 01-01-2022; met voor Opdrachtgever een optie tot vier maal een verlenging met maximaal twaalf maanden.

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.  

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.  

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen