Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: opdrachtnemer voor verzuimregistratiesysteem

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Verzuimregistratiesysteem
Publicatiedatum: 12 september 2021
Sluitingsdatum: 25 oktober 2021 12:00

Het LUMC is een modern universitair medisch centrum voor onderzoek, onderwijs en patiëntenzorg met een hoog kwaliteitsprofiel en een sterke wetenschappelijke oriëntatie.

De aanleiding voor deze aanbesteding is dat het huidige systeem geleverd door Dotweb niet meer volledig voldoet aan de eisen en wensen van het LUMC. Dit verzuimregistratiesysteem wordt gebruikt door de bedrijfsartsen, de uitdrukkelijke wens is om ook leidinggevenden en lokale HRadviseurs toegang te geven tot dit systeem. Om deze reden is er voor gekozen om de Opdracht voor het leveren, implementeren en in productie nemen van een dergelijk verzuimregistratiesysteem in concurrentie op de markt te zetten en een Opdrachtnemer te contracteren.

Met deze aanbesteding en de daaruit voortvloeiende overeenkomst beoogt het LUMC de volgende doelstellingen te bereiken:
1. Een hoogwaardige kwaliteit van dienstverlening (zowel het verzuimregistratiesysteem als ondersteuning/advies van de Opdrachtnemer in de breedste zin des woord) geleverd krijgen conform het programma van eisen en wensen.
2. Een concurrerende prijs op basis van Total Cost of Ownership gedurende de looptijd van de Overeenkomst binnen het plafondbedrag dat het LUMC hiervoor hanteert.
3. Een verzuimregistratiesysteem wat in hoge mate ondersteuning geeft bij de beheersing en terugdringen van het ziekteverzuim.
4. Een verzuimregistratiesysteem dat goed toegankelijk is voor zowel bedrijfsartsen, HR-adviseurs als leidinggevenden en medewerkers.
 5. Een geschikt en volledig implementatie- en migratieplan.

De inwerkingtreding van de Overeenkomst is voorzien met ingang van uiterlijk 1 december 2021. De overeenkomst wordt afgesloten voor een vaste periode van vier (4) jaar met een optie tot eenzijdige verlenging door het LUMC van drie (3) keer één (1) jaar.

De opdrachtwaarde bij een looptijd van maximaal 7 jaar bedraagt maximaal € 565.000,- excl. btw.

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.  

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten