Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: opdrachtnemer voor verduurzaming verlichting

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Verduurzaming verlichting sportaccommodaties
Publicatiedatum: 26 december 2021
Sluitingsdatum: 22 februari 2022 10:00

De gemeente Den Haag wil haar sportaccommodaties verduurzamen en het vervangen van de bestaande verlichting door LED is daar een onderdeel van. Het gaat hier om zwembaden, Sporthallen, maar ook kleedkamer, gangen e.d.

Het betreft het vervangen van alle aanwezige standaard verlichting door LED door het gehele pand.    Het betreft een 11 –tal sporthallen en 6 zwembaden(waarvan 2 combi's ). Bij de zwembaden is  al LED- verlichting boven het water op de zwemzalen aanwezig is, maar nog niet in alle nevenruimten, zoals kleedkamers, gangen etc.

De opdracht is verdeeld in 3 percelen. De Aanbesteder heeft in haar afweging om de Opdracht te verdelen in 3 percelen rekening gehouden met de toegang tot de Opdracht voor MKB-bedrijven en de dat de werkzaamheden in korte perioden (sluitingen sporthallen) uitgevoerd moeten worden. Per perceel wordt, in voorkomend geval van gunning, een Opdracht afgesloten met één Opdrachtnemer. Inschrijver(s) kunnen inschrijven op één of meerdere percelen.

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.   

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen