Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: opdrachtnemer voor opleveren en onderhouden van maatwerkmeubilair

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Leveren, inhuizen, monteren en onderhouden van maatwerkmeubilair
Publicatiedatum: 27 augustus 2022
Sluitingsdatum: 10 oktober 2022 10:00

De gemeente Den Helder heeft Ontwikkelingsmaatschappij Zeestad Cv opdracht gegeven om het nieuwe stadhuis op Willemsoord Zuid te ontwikkelen. Het stadhuis zal gevestigd worden in de gebouwen 66 en 72.

De gemeente Den Helder is van plan om met 1 opdrachtnemer een overeenkomst aan te gaan voor het voorbereiden, leveren, inhuizen, monteren, installatietechnisch aansluiten, gebruiksklaar opleveren en onderhouden van maatwerkmeubilair:
- in de periode week 10 van 2023 (onder voorbehoud), inclusief het instrueren en leveren van nazorg en garantie in gebouw 66 Willemsoord gemeente Den Helder.
- in de periode week 15 van 2023 (onder voorbehoud), inclusief het instrueren en leveren van nazorg en garantie in gebouw 72 Willemsoord gemeente Den Helder.

Expliciet moet worden genoemd dat standaardmeubilair niet in deze aanbestedingsprocedure is meegenomen.

De gemeente Den Helder kiest voor beide gebouwen voor één opdrachtnemer omdat de logistiek, afspraken e.a. rondom het plaatsen van het meubilair om uniformiteit in plaatsing en uitvoering vraagt.

Door middel van de aanschaf van Maatwerkmeubilair wil de gemeente Den Helder haar bezoekers, de gemeenteraad en haar medewerkers voorzien van een optimale (werk)plek om haar diensten te verlenen en/of werkzaamheden uit te voeren. Een optimale, arbotechnisch verantwoorde  werkplek(inrichting) draagt bij aan de gezondheid en productiviteit van de medewerkers, de kwaliteit van dienstverlening en daarmee ook indirect aan het primaire proces van de gemeente Den Helder.

De beoogde oplevering van het maatwerkmeubilair is in het voorjaar van 2023, week 10 gebouw 66 en week 15 (2023) gebouw 72. Dit onder voorbehoud. Na elke oplevering of deeloplevering van meubilair geldt een onderhoudstermijn van 10 jaar.

Is dit een klus voor jullie? Dan helpen wij graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Zit er iets tussen? Neem contact op en ontmoet ons winnende team. 

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten