Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: opdrachtnemer voor meet- en inwinwerkzaamheden

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Meten en Weten BGT
Publicatiedatum: 16 oktober 2022
Sluitingsdatum: 24 november 2022 12:00

Deze opdracht betreft het meten, registreren en muteren van de Basisregistratie Grootschalige Topografie (hierna BGT), Basisregistratie Adressen en Gebouwen (hierna: BAG) en Waardering Onroerende Zaken (hierna: WOZ).

In het kader van het bijhouden van de geometrische basisregistraties (zoals BGT, BAG, WOZ en BOR) zullen de meet- en inwinwerkzaamheden voor het actueel houden van de basiskaarten worden uitbesteed, wat moet resulteren in overeenkomsten met één opdrachtnemer per perceel.

‘Meten en weten BGT’ wordt in 2 aparte percelen aanbesteed te weten:
- Perceel 1: Mutatiesignalering en –detectie; en
- Perceel 2: Mutatie-inwinning en kartering.

De ingangsdatum van de overeenkomst is 1 januari 2023. De overeenkomst heeft een looptijd van twee (2) jaar en kan twee (2) keer worden verlengd voor de duur van één (1) jaar

Is dit een klus voor jullie? Dan helpen wij graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Zit er iets tussen? Neem contact op en ontmoet ons winnende team. 

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen