Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: ondersteuning voor mbo-jongeren in Rotterdam

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Ondersteuning MBO-jongeren (Albeda College)
Publicatiedatum: 18 april 2019
Sluitingsdatum: 3 juni 2019 9:30

Albeda College in Rotterdam zoekt een partij die de draagkracht van mbo-jongeren kan versterken om hun studieloopbaan succesvol door te lopen en af te ronden. Jongeren die belemmeringen ervaren hebben extra ondersteuning nodig, zoals consulatie of een aanspreekpunt dat aanwezig is in onderwijssituaties.

Het aantal uren binnen deze opdracht ligt op 23,5 fte per jaar. Biedt u ondersteuning aan Stichting voor Interconfessioneel Beroeps- en Algemeen Vormend Onderwijs en Volwassenen Educatie voor Rotterdam en omstreken Albeda College? Wij helpen u met de winnende inschrijving. Bekijk de totale opdracht op TenderNed of ga met ons in gesprek.

De Handschoen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Pakt u de handschoen op? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen