Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: Ondersteuning Topsport en Talentontwikkeling

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Ondersteuning Topsport en Talentontwikkeling
Publicatiedatum: 5 september 2022
Sluitingsdatum: 17 oktober 2022 12:00

Team Limburg Sport geeft vanaf 1 januari 2023 geen uitvoering meer aan (onder meer) de uitvoerende taken ter ondersteuning van topsport en talentontwikkeling in Limburg. Op grond van het beleidskader Sport 2020-2023 ‘Limburg, Sport!’ zien we een rol voor ons als Provincie weggelegd binnen deze infrastructuur voor topsport en talentontwikkeling. Bovendien vinden we continuïteit van de ondersteuning voor topsporters, talenten en overige stakeholders van belang. 

Om op een transparante manier een partij te vinden die deze uitvoering vanaf 2023 voor Provincie Limburg kan uitvoeren, hebben we gekozen voor het opstarten van een aanbestedingsprocedure.​​​​​​ Aanbesteed wordt het pakket van uitvoerende taken ter ondersteuning van topsport en talentontwikkeling in Limburg.

Het gaat om een raamovereenkomst met een looptijd van 36 maanden, met mogelijkheid van verlenging. De beoogde aanvangsdatum is 1 januari 2023.

Is dit een klus voor jullie? Dan helpen wij graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Zit er iets tussen? Neem contact op en ontmoet ons winnende team. 

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten