Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: leveranciers zero emissie voertuigen

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Zero emissie (inzamel)voertuigen
Publicatiedatum: 6 augustus 2020
Sluitingsdatum: 23 september 2020 0:00

In lijn met het Convenant Duurzame Voertuigen en Brandstoffen Reinigingsbranche willen de leden van Midwaste de komende jaren in gaan zetten op de inkoop van Zero emissie (inzamel)voertuigen. 

De leden van Midwaste willen met deze marktconsultatie inzicht krijgen in de markt. Dit moet leiden tot een Europese aanbestedingsprocedure waarin meerdere leveranciers worden gecontracteerd. De leden willen weten wat de stand van zaken is op het gebied van technische ontwikkelingen en op welke manier ze de voertuigen kunnen inkopen. 

De Marktconsultatie bestaat uit twee fases. Eerste fase is de Marktconsultatie via een vragenlijst en de tweede fase is een marktdag. Op deze (fysieke) marktdag worden de uitkomsten van de marktconsultatie gedeeld en zal de inrichting van de aanbestedingsprocedure verder worden toegelicht en besproken.

Is dit uw vakgebied? En wilt u meepraten in deze marktconsultatie. Dan helpen wij u graag! Bekijk de totale marktconsultatie op TenderNed of ga met ons in gesprek.

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.  

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen