Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: leverancier zonnepaneelsystemen

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Zon op alle gemeentedaken
Publicatiedatum: 2 juni 2022
Sluitingsdatum: 26 augustus 2022 12:00

De aanbestedende dienst en opdrachtgever van de opdracht is de gemeente Emmen. Naast de gemeente Emmen nemen de gemeente Borger-Odoorn en WILDLANDS Adventure Zoo Emmen b.v. eveneens deel aan deze aanbesteding.

De opdracht betreft het aanbrengen, aansluiten en bedrijfsklaar opleveren en gedurende de garantieperiode onderhouden van zonnepaneelsystemen op de objecten van de deelnemende partijen.

Doel van de aanbesteding is het contracteren van één leverancier voor het leveren, aanbrengen, aansluiten, bedrijfsklaar opleveren en gedurende tien jaar onderhouden van zonnepaneelsystemen.

De aanleiding van deze aanbesteding is de klimaatambitie van gemeente; zij wil haar CO2-uitstoot reduceren en de kosten voor energie te reduceren. Een manier om dit doel concreet vorm te geven, is door het stimuleren van het opwekken van duurzame energie. Met het plaatsen van zonnestroominstallatie(s) op daken van gebouwen die gemeentelijk eigendom zijn of gerelateerd zijn aan de gemeente, geeft de gemeente het goede voorbeeld en draagt bij aan het reduceren aan de CO2-uitstoot.

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team. 

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten