Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: leverancier verf en verfbenodigdheden

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Verf en verfbenodigdheden
Publicatiedatum: 23 september 2022
Sluitingsdatum: 15 november 2022 11:00

De scope van deze aanbesteding bestaat uit de volgende productgroepen:
• Verf: muurverf, aflak, alkydhars, watergedragen dekverf e.d.;
• Verbenodigdheden: schuurpapier, afplaktape, kwasten, rollers, verfbakken/ verfemmers, kit, nadenvuller, plamuur e.d

De DJI vraagt in deze Europese aanbesteding een hoge kwaliteit voor zowel de verf als de verfbenodigdheden (non-paint). De DJI ziet hier reden toe, omdat er in het verleden is gebleken dat de kwaliteit niet altijd afdoende was waardoor er onnodig meer verf en verfbenodigdheden afgenomen moesten worden om de werkzaamheden af te krijgen. Tevens heeft de DJI te maken met Justitiabelen die arbeid verrichten op het gebied van correctief onderhoud. De Justitiabelen worden ingepland en werken conform strakke planningen. Hierdoor is het gewenst om kwalitatief juiste verf en verfbenodigdheden tot beschikking te hebben zodat er onder andere geen vertragingen ontstaan.

De Overeenkomst heeft een maximale afname. De maximale afname is vastgesteld op 150% van de geraamde totaalafname. De geraamde totaalafname bedraagt: € 900.000,- De maximale afname bedraagt dus € 1.350.000,-

Het doel van de aanbesteding is om een Overeenkomst, een raamovereenkomst, te sluiten met één Leverancier voor het leveren van verf en verfbenodigdheden ten behoeve van de DJI. De looptijd van de beoogde Overeenkomst bedraagt twee (2) jaar met voor Koper de optie van verlenging van de looptijd met tweemaal een periode van maximaal twaalf (12) maanden.

Is dit een klus voor jullie? Dan helpen wij graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Zit er iets tussen? Neem contact op en ontmoet ons winnende team. 

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen