Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: leverancier touchscreens scholenstichting

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Touchscreens
Publicatiedatum: 19 juni 2022
Sluitingsdatum: 8 augustus 2022 23:59

Stichting Scala is een stichting voor katholiek en openbaar basisonderwijs in de gemeente Heusden. Zij zoekt een partij om te voorzien in Touchscreens ten behoeve van de samenwerkende organisaties. Daarnaast zijn montage, installatie, service en beheer van belang. 

De doelstelling van de aan te besteden opdracht is het vinden van een servicegerichte partner die de samenwerkende organisaties zoveel mogelijk ontzorgt en voorziet in kwalitatief goede en gebruiksvriendelijke Touchscreens. De uitgangspunten van deze aanbesteding zijn: 

  • Onder Touchscreens valt in deze aanbesteding te allen tijden het scherm inclusief de interne pc.
  • Er wordt één leverancier gecontracteerd die met elk van de samenwerkende organisaties een overeenkomst sluit.
  • Er wordt een raamovereenkomst gesloten met een looptijd van vier jaar.
  • Montage, installatie, onderhoud en beheer zijn belangrijk voor de samenwerkende organisaties en worden expliciet betrokken in de aanbesteding en het contract.
  • Service bij storingen is van essentieel belang voor de voortgang van het onderwijs en derhalve voor de samenwerkende organisaties.
  • Standaardisatie van de touchscreens waardoor deze uitwisselbaar worden en op elkaar aansluiten.
  • Het is wenselijk dat de gegevens van de nieuwe touchscreens, het CMBD, middels een slimme koppeling in het eigen systeem verwerkt kan worden.   

De aanbesteding leidt tot een raamovereenkomst per samenwerkend bestuur, met een looptijd van maximaal vier jaar, met een optie voor het verlengen met 1 jaar. De reden daarvoor is om, op het moment dat na het verstrijken van de eerste vier jaar, een grote uitbreiding of vervanging gepland wordt, die uit te voeren met een bekende leverancier. In het laatste jaar verwacht Aanbestedende dienst een grote bestelling. Dat is de reden waarom de raamovereenkomst na vier jaar nog één jaar verlengd kan worden. Verder wenst Aanbestedende dienst continuïteit in de levering.

Is dit een klus voor jullie? Dan helpen wij graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Zit er iets tussen? Neem contact op en ontmoet ons winnende team. 

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen