Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: leverancier sanitaire voorzieningen en verbruiksartikelen

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Sanitaire voorzieningen en verbruiksartikelen
Publicatiedatum: 30 september 2022
Sluitingsdatum: 18 november 2022 10:00

Deze aanbesteding betreft de levering van sanitaire voorzieningen en verbruiksartikelen voor het gehele gebouw van het Nationale Opera & Ballet. De kantoren, ateliers en repetitieruimten voor ondersteunende diensten vallen tevens binnen de reikwijdte van deze opdracht.

Voor het leveren van de sanitaire voorzieningen en verbruiksartikelen gaat het om de levering van en/of dienstverlening voor sanitaire voorzieningen, sanitaire verbruiksartikelen en schoonloopmatten.

Werkzaamheden zoals mogelijk onderhoud aan de sanitaire voorzieningen, juist voorraadbeheer en is tijdig verwisselen van bepaalde sanitaire voorzieningen vallen eveneens binnen de scope van de opdracht.

De opdracht is verdeeld in de volgende 2 percelen:
Perceel 1: Sanitaire voorzieningen en verbruiksartikelen
Perceel 2: Sanitaire voorzieningen

Voor de Aanbestedende Dienst is het belangrijk dat de te leveren sanitaire voorzieningen en sanitaire verbruiksartikelen duurzaam en/of circulair zijn.

De doelstelling is om, per perceel, een overeenkomst aan te gaan met een professionele Opdrachtnemer die met kennis en kunde de gevraagde dienstverlening levert.

De Overeenkomst wordt aangegaan voor een periode van vier jaar, waarna de overeenkomst de optie biedt om zes keer met maximaal 12 maanden te worden verlengd.

Is dit een klus voor jullie? Dan helpen wij graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Zit er iets tussen? Neem contact op en ontmoet ons winnende team. 

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen