Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: leverancier roodbruine straatbakstenen

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Leveren straatbakstenen Grote Markt Groningen
Publicatiedatum: 3 augustus 2022
Sluitingsdatum: 9 september 2022 12:00

De herinrichting van de Grote Markt maakt onderdeel uit van het masterplan Bestemming Binnenstad. Doel van het masterplan is: meer ruimte voor voetgangers en fietsers, een aantrekkelijker binnenstad en goed bereikbaar.

In de periode september 2022 tot en met eind 2023 wordt de herinrichting van de Grote Markt in Groningen uitgevoerd. Onderdeel van de herinrichting is het opnieuw bestraten van de Grote Markt. Daarvoor heeft Gemeente Groningen roodbruine straatbakstenen waalformaat en dikformaat nodig. De levering van deze straatbakstenen wordt met deze Europese aanbesteding in opdracht weggezet bij één (1) Opdrachtnemer. Het bestraten van de Grote Markt maakt geen onderdeel uit van deze Opdracht.

De totale omvang van de onder deze Opdracht te leveren stenen wordt geraamd op 11.660 vierkante meter oppervlak, verdeeld over 10.200 vierkante meter waalformaat en 1.460 vierkante meter dikformaat straatbakstenen. In de praktijk kan sprake zijn een afwijking op de daadwerkelijk aantal te leveren vierkante meters straatbaksteen. Daarom wordt een bandbreedte naar boven toe toegepast van 20%.

De geschatte financiële waarde van de Opdracht bedraagt ca. € 720.000,- exclusief btw.

Gemeente Groningen wenst een leveringsovereenkomst te sluiten voor deze opdracht. De Overeenkomst gaat in na ondertekening door partijen en heeft een vaste einddatum, welke is gesteld op 1 oktober 2023. Opdrachtgever kan de looptijd van de Overeenkomst eenmalig met zes (6) maanden verlengen, tot uiterlijk 1 april 2024, middels een schriftelijke mededeling aan Opdrachtnemer.

Is dit een klus voor jullie? Dan helpen wij graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Zit er iets tussen? Neem contact op en ontmoet ons winnende team. 

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten