Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: leverancier redgereedschap

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Redgereedschap VRBZO
Publicatiedatum: 24 juli 2022
Sluitingsdatum: 10 oktober 2022 11:00

De Aanbestedende Dienst is op zoek naar een Opdrachtnemer die accu aangedreven redgereedschap voor Tankautospuiten (TS) kan leveren inclusief bijbehorende opleiding en onderhoud gedurende 10 jaar. Daarnaast wordt optioneel redgereedschap (accu-aangedreven en/of hydraulisch) uitgevraagd voor Hulpverleningsvoertuigen (HV).

De looptijd van de Overeenkomst gaat in op 1 januari 2023. De Overeenkomst wordt aangegaan voor een initiƫle duur van 3 jaar met een mogelijkheid om 7 keer met 1 jaar te verlengen. De onderbouwing voor deze langere looptijd is met name doordat de levensduur van het redgereedschap naar verwachting minimaal 10 jaar is. Gedurende de levensduur moet het redgereedschap onderhouden worden, waarbij onderhoud en keuringen door de leverancier uitgevoerd moeten worden. Daarnaast is het van belang in het kader van de opleidingen.

De initiƫle omvang van de Opdracht is naar verwachting 54 sets redgereedschap voor de TS, en optioneel maximaal 5 sets redgereedschap voor de HV.

Is dit een klus voor jullie? Dan helpen wij graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Zit er iets tussen? Neem contact op en ontmoet ons winnende team. 

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen